fbpx

Career Coaching


Career Coaching voor meer energie en werkgeluk

Zit je niet meer op de juiste plek binnen je organisatie, wil je meer uitdaging of zoek je een nieuwe baan, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is Career Coaching van STAR HR zeker wat voor jou. Middels mijn 7-stappen aanpak verwerf je diepgaande persoonlijke inzichten. Je maakt een persoonlijk actieplan en gaat actief aan de slag met jouw nieuwe inzichten op weg naar je droombaan. Ook krijg je meer inzicht in je belemmerde gedachten en angsten waardoor je leert om hier op een andere manier mee om te gaan en de juiste keuzes te maken. Het resultaat? Meer energie en werkplezier omdat je werk doet wat aansluit bij jouw talenten.


Mijn aanpak – in 7 stappen

 1. Je krijgt inzicht in jezelf middels jouw MBTI profiel waaronder jouw sterktes, talenten, valkuilen en uitdagingen
 2. Je gaat op zoek naar feedback uit je omgeving
 3. Er ontstaat een nieuw beeld op basis van jouw waarden en interesses
 4. Je maakt je eigen carrière profiel: helder zelfbeeld, voorkeur ideale werkomgeving, functierichtingen en meer
 5. En met behulp van je persoonlijke actieplan gaan we aan de slag met bijvoorbeeld: LinkedIn, personal branding, CV en motivatiebrief
 6. De beren die je tegenkomt op de weg worden getackeld, zoals je belemmerende gedachten en innerlijke blokkades
 7. En met behulp van jouw persoonlijke actieplan, maak je de juiste keuzes op weg naar jouw droombaan

Herken je dit?

 • Je wilt een volgende stap zetten in je carrière en weten wat jouw droombaan is, zodat je je kunt focussen en de juiste keuzes kunt maken.
 • Je kunt je in je huidige werk niet verder ontwikkelen en bent op zoek naar een nieuwe baan en werkomgeving en weet niet goed waar te beginnen.
 • Je bent met jouw werkgever in gesprek over aanpassingen in je takenpakket. Hiervoor wil je meer inzicht in jouw talenten en drijfveren om een juiste keuze te kunnen maken of de nieuwe taken ook écht bij jou passen.
 • Je werkdruk ligt te hoog en je hebt het gevoel dat er geen gezonde match meer is met jouw huidige werkomgeving.
 • De bedrijfscultuur sluit niet meer aan bij jouw situatie en je persoonlijke waarden. Je hebt het gevoel dat stress en burn-out op de loer liggen.

“Met behulp van de Career Coaching heb ik een beter inzicht in mezelf ontwikkeld. Met behulp van diverse vragenlijsten, heb ik mijn eigen carrière profiel helder gekregen. Hierdoor kon ik veel gerichter solliciteren op banen die ook echt bij mij passen. Hester weet exact de juiste stappen te doorlopen en met haar kritische vragen, heeft ze me aan het denken gezet en uitgedaagd om de juiste stappen te zetten. Een heel waardevol traject, dat ik iedereen van harte kan aanbevelen!”