fbpx

Coaching


Bepaal jouw koers voor persoonlijke groei en succes!

Personal Coaching voor de juiste koers

De snel veranderende omgeving waarin organisaties werken, vraagt ook om ander gedrag van zowel leiders als medewerkers. STAR HR faciliteert leiders, teams en individuen in ontwikkel- en verandertrajecten om het beste uit zichzelf én anderen te halen. Via personal coaching werken we in een inspirerende omgeving 1 op 1 aan jouw coachvraag.

Of jouw vraag nu gaat over persoonlijke effectiviteit, vitaliteit of leiderschap, met mijn pragmatische aanpak ondersteun ik jou om je eigen koers te varen naar persoonlijke groei en succes. Het resultaat is dat jij beter in kunt spelen op de onverwachte uitdagingen die de toekomst in petto heeft zowel voor jou als je organisatie.


Mijn aanpak

Een persoonlijke benadering, waarbij ik uitga van jouw kwaliteiten en talenten. Betrokken, prikkelend en doelgericht. Dat is mijn aanpak als coach en trainer. Uiteraard maak ik ter ondersteuning gebruik van diverse theorieën en modellen. Zo weet ik uit ervaring dat door het gebruik van MBTI, een instrument om jouw persoonlijke voorkeuren in kaart te brengen, jouw ontwikkeling in een stroomversnelling komt.


Modellen en theorieën

Tijdens de coaching maak ik gebruik van een groot aantal modellen en theorieën, waaronder: ACT (Acceptance and Commitment Therapy), ABC model (Accelerated Behavioral Change Model), MBTI (Myer Briggs Type Indicator), Kernkwaliteiten (Daniel D. Ofman), Stephan Covey, Positief coachen, Roos van Leary, Transactionele analyse (TA), Voice Dialogue, De vier vragen (Byron Katie).


Nieuwsgierig wat STAR HR voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

“Ondanks mijn leidinggevende ervaring ben ik altijd op zoek naar nieuwe inzichten om mijn teams effectiever te laten werken. Hester heeft mij begeleid in mijn leerproces met als resultaat nieuwe inzichten in mijn gedrag waardoor ik effectiever leiding geef en meer uit mijn team haal.”

Michael Knaapen – Manager Volmachten en particulieren