fbpx

Performance Coaching


Bepaal jouw koers voor persoonlijke groei en succes!

Performance Coaching voor de juiste koers

De snel veranderende omgeving waarin organisaties werken, vraagt ook om ander gedrag van zowel leiders als medewerkers. STAR HR faciliteert leiders, teams en individuen in ontwikkel- en verandertrajecten om het beste uit zichzelf én anderen te halen. Via performance coaching werken we in een inspirerende omgeving 1 op 1 aan jouw coachvraag.

Of jouw vraag nu gaat over persoonlijke effectiviteit, stressmanagement of leiderschap, met mijn pragmatische aanpak ondersteun ik jou om je eigen koers te varen naar zowel persoonlijke als professionele groei én succes. Het resultaat is dat jij beter in kunt spelen op de onverwachte uitdagingen die de toekomst in petto heeft. Zowel voor jou als je organisatie.


Mijn aanpak

Een persoonlijke benadering, waarbij ik uitga van jouw kwaliteiten en talenten. Betrokken, prikkelend en doelgericht. Dat is mijn aanpak als Coach en Trainer. Ik heb in mijn werk als Talentmanager en Coach inmiddels meer dan 150 mensen succesvol begeleid in hun persoonlijke én professionele ontwikkeling. Naast kennis van het bedrijfsleven, de overheid en ruime levenservaring typeren de volgende eigenschappen mij:
sterk ontwikkeld inlevingsvermogen, ruimdenkend en oplossingsgericht.

Mijn coachtrajecten kenmerken zich verder doordat je flink aan het werk wordt gezet, zowel tijdens, als tussen de sessies door. Op deze manier krijg je niet alleen inzicht in jouw talenten en valkuilen maar ook in belemmerende gedachten en patronen. Middels diverse werkvormen (testen, metaforen, oefeningen) uit ACT, NLP en MBTI ervaar je hoe je deze patronen, zelf kunt doorbreken. Ook ontdek je wat energie geeft en wat energie kost en waar je zelf invloed op hebt. Ik moedig je aan, stel reflecterende vragen en houd je een spiegel voor. Hierdoor is het effect van de coaching blijvend, ook op lange termijn.


Nieuwsgierig wat STAR HR voor jou kan betekenen?

“Ondanks mijn leidinggevende ervaring ben ik altijd op zoek naar nieuwe inzichten om mijn teams effectiever te laten werken. Hester heeft mij begeleid in mijn leerproces met als resultaat nieuwe inzichten in mijn gedrag en leiderschapsstijl waardoor ik beter kan inspelen op de individuele wensen van mijn teamleden, effectiever kan sturen bij veranderingen en zo meer uit mijn team haal.”

Michael Knaapen – Directeur Volmacht