fbpx

Masterclass

LEEF JOUW DROOMLEVEN


Ongekende doelen bereiken of je droom carrière vormgeven? In 5-stappen op weg naar meer levensgeluk!

Je zit vast in je huidige baan en komt niet verder,  je staat op een 2-sprong en durft niet te kiezen of je weet diep in je hart wel wat je wil, maar je kan je er niet toe zetten, omdat je last hebt van beperkende overtuigingen die zeggen dat het je toch niet gaat lukken. Is dit herkenbaar? Dan is deze masterclass wellicht iets voor jou.

Wil jij ook de wereld een betere plek maken voor jezelf en voor anderen. Volgens STAR HR is dat mogelijk. Alleen moet je dan wel gebaande paden verlaten. Kom met ons mee en ontdek een nieuwe wereld met ongekende mogelijkheden tijdens deze masterclass “Leef jouw droomleven”.

Ben jij klaar voor een actieve middag met praktische tips, inzichten, oefeningen en inspiratie? In kleine groepjes van maximaal 12 deelnemers gaan we samen aan de slag. Heel helder en praktisch, maar ook confronterend en diepgaand.

Hoe?

We gaan praktisch aan de slag met het toepassen van het onderstaande 5-stappen model. Voor de grootste impact maken we dit zo persoonlijk mogelijk.

Stap 1:  Ken jezelf en werk aan jezelf, dat is je eerste stap op weg naar succes.

Stap 2: Ruim je beperkende conditioneringen op, zodat je je volle potentieel kan benutten en het maximale uit je leven kan halen.

Stap 3: Leer omgaan met gedachten en gevoelens. Onze gedachten en gevoelens maken letterlijk onze werkelijkheid. En dat is waardevolle informatie, want hiermee ontstaan geheel nieuwe mogelijkheden om jouw leven ingrijpend te beïnvloeden.

Stap 4: Ontdek jouw missie oftewel jouw levensdoel. Je missie vinden en vanuit die missie je leven en carrière vormgeven, is een belangrijke stap om duurzaam succes te behalen.

Stap 5: Bepaal 360 graden doelen op alle domeinen in lijn met jouw missie. Je kunt alleen echt geluk en echt succes vinden, wanneer je op alle vlakken in je leven je volle potentieel benut.

Als je de voorgaande 5 stappen hebt gevolgd, dan is het moment gekomen om het geleerde echt te gaan toepassen. Je gaat nu jouw nieuwe leven ervaren en je gaat veranderingen zien die je doen beseffen dat jij en niemand anders deze werkelijkheid hebt gecreëerd. Je zult je carrière zo vormgeven dat het in lijn is met waar jij gelukkig van wordt en je zult succesvoller zijn dan ooit.

Voor wie?

Deze masterclass is voor iedereen die nu echt klaar is voor de volgende stap en het maximale uit zijn of haar carrière en leven wil halen – en open staat voor nieuwe perspectieven. Het programma voegt met name veel waarde toe aan:

 1. Professionals die het maximale uit hun carrière en hun leven willen halen.
 2. Professionals die zich niet (geheel) op hun plek voelen of last hebben van stress verschijnselen.
 3. Startende managers die hun plek nog aan het vinden zijn, als ook senior managers die een extra slag willen maken.
 4. Ondernemers die het maximale uit hun team en hun business willen halen.
 5. Zelfstandigen / ZZP-ers die het maximale uit zichzelf willen halen voor een succesvolle toekomst.

Data & praktische details:

 • Woensdag 4 december 2019 (09.30 – 12.30 uur)
 • dinsdag 10 december 2019 (13.00 – 16.00 uur)
 • vrijdag 13 december 2019 (09.30 – 12.30 uur)

Mochten deze data voor jou niet uitkomen, laat me dit gerust even weten, dan kijken we samen naar een geschikte datum voor jou.

 • Locatie: Aalsmeer (gratis parkeergelegenheid en goed bereikbaar met OV)
 • Jouw investering: in 2019 geef ik deze masterclass tegen een speciaal tarief. Deze is nu geen € 65,- maar slechts € 39,- euro, excl. BTW en inclusief koffie & thee met wat lekkers. Het tarief zal in 2020 gaan oplopen, dus wees er snel bij, want vol=vol.

Resultaten Masterclass 

 • Inzicht in jouw unieke levensdoelen;
 • Je begrijpt welke krachten werkzaam zijn bij het toewerken naar een doel;
 • Je hebt geleerd hoe je deze krachten kunt beïnvloeden;
 • Je kunt dit toepassen voor zowel zakelijke doelen als doelen in je privéleven;
 • Bewuster leven en werken;
 • Groei in persoonlijke effectiviteit;
 • Stressreductie en vitaliteitstoename.

Wie ben ik?

Mijn naam is Hester de Kreek, ik ben (e)Coach en Trainer en heb de afgelopen 10 jaar honderden mensen geholpen d.m.v training, coaching en e-coaching. Nu is het moment om deze kennis en ervaring ook met jou te delen. Waarom ben ik nu zo enthousiast om deze masterclass aan jou te geven?

Ten eerste omdat ik tijdens mijn jeugd echt geen idee had welke kant ik op moest. In eerste instantie heb ik een hele brede opleiding gevolgd, zodat ik nog alle kanten op kon. Na mijn studie ben ik een jaar op wereldreis gegaan om niet alleen de wereld maar ook mijn levensdoel te ontdekken. De Aboriginals hebben mij geïnspireerd met hun tradities en levenswijsheid en dat was de start voor een jarenlange ontdekkingsreis naar mijn eigen levensdoel: een leven waarin ik anderen kan ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Dit heeft mij veel tijd, geld en energie gekost. En dat wil ik jou besparen.

Daarnaast zie ik veel mensen die met allerlei activiteiten bezig zijn waar ze diep in hun hart niet voor gekozen hebben. Dat kan anders en ik kijk er dan ook naar uit om je tijdens deze masterclass te inspireren en op weg te helpen middels het 5-stappen model. Ik beloof je dat het een boeiende en avontuurlijke reis wordt op weg naar jouw levensdroom!


Wat anderen zeggen over deze training?

Minke:

“Persoonlijke aandacht vanwege de kleine groep, voelde heel vertrouwd. Goede afwisseling theorie en praktijk. De eerste stap is gezet is gezet op weg naar mijn droom! Heel blij mee.”

Bart:

“Hester is een prettige trainer, ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt waardoor iedereen heel open is. Naast veel nieuwe inzichten en ideeën, ook veel geleerd van de anderen in de groep. Ik kan de masterclass dan ook aan iedereen aanraden.”

Annemarie:

Inspirerende middag. Mijn droom is wel haalbaar. Nooit gedacht, dat ik er echt in zou geloven. Met dank aan Hester zijn mijn beperkende overtuigingen overboord gegaan.”

Janneke:

Nieuwe energie en focus om mijn doelen voor 2020 wel waar te gaan maken. Super veel zin in en ik kom vast en zeker bij je terug voor een vervolg hierop in de vorm van personal coaching.”

Dennis:

“De eerste stap is gezet op weg naar mijn levensdoel. Ik ben enorm gemotiveerd om verder aan de slag te gaan met mijn actieplan en me bewust van hetgeen me tegenhoudt. Dank je wel!”