fbpx

Training | Workshop


Wil je ook alles uit je training halen?

Een training is effectief en helpt je snel op weg. Je krijgt inzicht en oefent, zodat je deze keer wel die blijvende gedragsverandering kunt bewerkstelligen. Daar hoef ik niet heel veel voor te doen, want groeien doe je zelf! Ik sta naast je in de training; ik bevraag, ik spiegel, geef tips en oefeningen.

Wil je ook een duurzaam rendement behalen uit je training?

E-coaching als aanvulling op een eerdere training is een ideaal middel om je opgedane kennis echt in te slijpen in je dagelijkse werk. Een dagcursus of een meerdaagse training laat je nieuwe inzichten zien, of biedt de mogelijkheid om competenties te ontwikkelen. Na afloop van de training word je vaak aan je ‘lot’ over gelaten. Het vraagt de nodige discipline om je nieuwe kennis in de praktijk vast te houden. E-coaching biedt die houvast en continuïteit. De training is niet zomaar afgelopen. Je hebt een vaste sparringpartner waar je even op kan terugvallen. Je hebt een online coach die je om feedback kan vragen. Je kunt je kwetsbaar opstellen zonder dat je leidinggevende meeluistert.

Met e-coaching ondersteun ik je bij het realiseren van nieuw gedrag gedurende 8 weken. De ondersteuning vindt 24/7 plaats in de context van de dagelijkse praktijk. Zo realiseren we een maximaal en duurzaam rendement uit jouw training.

Welke training / workshop kies jij?

  • Duurzaam leiderschap
  • Effectief communiceren & beïnvloeden
  • Vitaliteit & energie management
  • Effectief samenwerken
  • Persoonlijke effectiviteit & assertiviteit

Staat jouw training of workshop er niet tussen of wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.